Ένας γάμος όπως τον έζησα εγώ.
Έως σήμερα δεν εχω μοιραστεί μαζί σας ιστορίες απο Γάμους που έχω αναλάβει, αν και ήθελα αρκετό καιρό να μοιραστώ μαζί σας πως εγώ βιώνω τους γάμους πελατών μου.  

 

ΚΥΡΙΛΛΟΣ

Σαν χαρακτήρα θα με αποκαλούσα αρκετά πειθαρχημένο, υπεύθυνο και τελειομανή. Ότι αναλαμβάνω θέλω να το φέρω εις πέρας τέλεια. Δεν έχει σημασία εάν κύριος φωτογράφος είμαι εγώ είτε κάποιος από τους συνεγάτες μου. Το συνηθισμένο μου “σύπτωμα” πριν από Γάμο είναι η αυπνία μερικές μέρες πριν. Σκέφτομαι και προσπαθώ να προβλέψω όλες τις προβλεπόμενες και μη καταστήσεις που μπορεί να συμβούν εκείνη την ημέρα.

 

Μ&M

Ένας μεγάλος τέλεια οργανωμένος εκ των πρωτέρων Γάμος 800 προσκεκλυμένων. Όλα έδειχναν να κυλάνε σχεδόν στην εντέλεια, μερικές ώρες πριν την τελετή. Σχεδόν…

”Τυφώνας και πρωτοφανή καιρικά φαινόμενα στην Αργολίδα” ηταν οι τίτλοι Ειδήσεων. Ο τυφώνας ήταν λες και είχε καλεστεί στον Γάμο και ήταν απόλυτα συνεπής με την ώρα της τελετής. 

 

Εδώ έρχεται η τελειομανία μου.. Πως θα μπορούσα να διασφαλίσω ότι όσα αφορούσαν τις δικές μου αρμοδιότητες θα πήγαιναν τέλεια?

 

ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ 

“-Γιάννη που είσαι; Πως είναι ο δρόμος; “

“- Φιλε, τα πράγματα είναι δύσκολα, είπαν οτι στα διόδια μπορεί να κλείσουν τον δρόμο λόγω βροχής.”

Οι παλμοί στους 110+.

Γάμος που έπρεπε να απεικονιστεί όπως το ζευγάρι το είχε ονειρευτεί, αλλά είχα και έναν τυφώνα που μπορει να με άφηνε χωρίς τον κύριο εικονολήπτη.

 

Ψυχραιμία και πολλά εναλλακτικά σενάρια στην περίπτωση που όλα δεν πήγαιναν σύμφωνα με το πρόγραμμα.

 

ΒΡΟΧΗ

Βροχή…πάρα πολύ βροχή! 

Τόσο που από τους 800 καλεσμένους στην εκκλησία μπόρεσαν να έρθουν μόνο οι 60. Οι δρόμοι αδιαπέραστοι αλλά σε πολλές περιπτώσεις επικίνδυνοι. 

Όπως κι αν είχε όμως ο Γάμος θα γινόταν κανονικά και έπρεπε να δουλέψω με 7-8 μποφόρ και δυνατή βροχή. 

Τι κι αν εγώ δεν είχα πρόβλημα, οι φωτογραφικές μου μηχανές όμως, δεν ήταν και στα καλυτερά τους. Δυο μηχανές λουσμένες από την βροχή.. Απλά περίμενα πότε θα με εγκαταλήψουν. 

 

ΑΜΦΙΕΣΗ 

Όποιος με γνωρίζει θα έχει παρατηρήσει ότι προσπαθώ να προσέχω την εξωτερική μου εμφάνιση στις τελετές. Είναι κανόνας μου να σέβομαι την περίσταση.

Πάντα έχω 2 ή 3 πουκάμισα για να αλλάξω όποτε και εάν χρειστεί. Δεύτερες κάλτσες όμως, ή παπούτσια κτλ.? 

Όλα μου τα ρούχα και παπούτσια ήταν βρεγμένα μεχρι την τελευταια τους κλωστή.

Εκείνη την ημέρα κατάλαβα ότι με ένα μόνο κουστούμι ρισκάρω. 

 

ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ

Ο κάθε γάμος είναι ανεπανάληπτος και πολύτιμος για μένα.

Πέραν από τους ανθρώπους η κάθε λεπτομέρεια ακόμα και εάν δεν είναι προγραμματισμένη είναι αυτή που τον κάνει τόσο μοναδικό.

Κρατάω στιγμές και εμπειρίες είτε εύκολες είτε δύσκολές για να με κάνουν, αν όχι καλύτερο, πιο έτοιμο για ότι κι αν τύχει στο μέλλον.
 

 


Δείτε τις Φωτογραφίες και το Trailer Film

 

Κύριλλος Σάμαριτς

 

 

 

Our website uses cookies to improve your experience.

I agree Learn more